تبلیغات
مطالب اینترنتی - مطالب اردیبهشت 1397

نکته هایی مهم برای نگهداری اصولی غذاهای نذری

سه شنبه 11 اردیبهشت 1397 02:22 ق.ظ


هر کدبانویی باید یک الگوی مشخص و درست برای نگهداری مواد غذایی داشته باشد تا در مواقع ضروری مواد غذایی را به درستی نگهداری کند.در ادامه نگهداری اصولی غذاها را آموزش داده ایم..

نکاتی برای نگهداری اصولی غذاها

غذاهای نذری یکی از غذاهای متبرک است که تمامی افراد طرفدار آن هستند. ولی در نگهداری غذاهای نذری نکته هایی را باید رعایت کنید تا غذای تان به یک غذای ناسالم و مضر تبدیل نشود.

این روزها به برکت مراسم عزاداری امام‌حسین علیه‌السلام هر کدام از اهالی خانه که از مجلس عزا برمی‌گردند دست پر و با چند ظرف غذا به خانه وارد می‌شوند و گاهی هر کدام به نیت دیگری هم غذایی نذری در دست دارند.

نگهداری غذای نذری راه و رسم و فوت‌و‌فن خاص خودش را دارد چون این غذاها در حجم زیاد پخته می‌شوند و مراحل آماده‌سازی آنها ممکن است از روزها قبل صورت گرفته باشد و در روز موعد، صرفا اجزای غذا باهم ترکیب شده باشند احتمال فاسدشدن آنها هم بیشتر از غذاهای دیگر است، بنابراین برای مصرف آنها باید توجهات ویژه‌ای به خرج دهید.

چگونه غذاهای نذری را نگهداری کنیم؟ نکات نگهداری اصولی غذاها

ما امروز چند پیشنهاد قابل تأمل برای نگهداری این غذاها داریم و یک پیشنهاد فوق ویژه برای کسانی که علاقه فراوانی به نذری دادن دارند و چون گمان می‌کنند از عهده‌اش برنمی‌آیند از این فیض محروم می‌شوند.

حواستان به آسایشگاه ها باشد

اگر شما بانی برگزاری یک مراسم هستید و غذایی که پخته‌اید بیشتر از اندازه‌ای است که محاسبه کرده بودید، برنج و خورش را بدون ریختن در ظرف یکبار‌مصرف، یعنی بدون مخلوط کردن آنها با هم، در قابلمه‌هایی مناسب بریزید و به آسایشگاه سالمندان یا مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست یا مراکزی مانند اینها که حتما از غذای سالم شما استقبال می‌کنند، ببرید.

تا جایی که می‌توانید در کنار غذا از ماست به جای سالاد استفاده کنید و دوغ را هم جایگزین نوشابه کنید.سعی کنید از مصرف ظرف‌های پلاستیکی و فومی خودداری کنید.از اطرافیان، همسایه‌ها و دوستان و نزدیکانتان هم بخواهید که برای گرفتن غذای نذری ‌شان ظرفی همراه خود بیاورند تا هم هزینه‌ها و هم مضرات مصرف و بازیافت نشدن این ظروف به عهده شما نباشد.

نگهداری اصولی غذاها

نگهداری اصولی غذاها

مراقبت باشید غذای نذری طمع نداشته باشید درست دقایقی بعد از اینکه غذای نذری را به دست‌تان دادند،
تصمیم بگیرید که می‌خواهید با این غذا چه کنید؟
معمولا غذاهای نذری را در ظرف‌های فوم و پلاستیک می‌کشند
و داغ بودن غذا ممکن است طعم پلاستیکی و نفتی‌مانندی را به غذا منتقل کند و نگهداری آنها برای ۲ تا ۳روز اصلا کار درستی نیست.

اگر گمان می‌کنید تا روز بعد، مصرفی برای غذاهای نذری ندارید،
از انبارکردن غذا در یخچال پرهیز کنید چون هم غذا کیفیتش را از دست می‌دهد
و هم ممکن است به غذایی ناسالم تبدیل شده باشد.
اگر در راه رسیدن به خانه عابران یا کارگران و کودکان کار را دیدید، می‌توانید غذا را به آنها بدهید.

حتی گاهی ممکن است گرفتن یک ظرف غذا برای یک خانواده ۳ تا ۴نفره کافی باشد.
اگر که متبرک بودن غذای عزاداری اباعبدالله مدنظر باشد،
خوردن و چشیدن از یک غذا برای تبرک جستن کفایت می‌کند.
همسایه‌ها هم گزینه مناسبی برای دادن غذاهای نذری هستند،
قبل از اینکه کلید را داخل در خانه بچرخانید، یک یا۲ غذا را برای آنها ببرید.

راهنمای نگهداری اصولی غذاهای نذری

زود تصمیم بگیرید یادمان باشد قرار است اسراف نکنیم و نمی‌خواهیم یک غذای نذری را که زحمات فراوان و همینطور هزینه قابل‌توجهی برای تهیه آن انجام شده است، روانه سطل زباله کنیم.از طرف دیگر نباید با مصرف خوراکی‌هایی که مدتی طولانی مانده‌اند سلامت خود را به خطر بیندازیم و مسموم شویم.

رطوبت، گرما و هوای گرد و خاکی بیش از هرچیز دیگری می‌توانند غذا را فاسد کنند.
اگر غذای نذری را برای نگهداری به منزل آوردید،
بلافاصله آن را از ظرف یکبار مصرف خارج کنید
و داخل یک ظرف شیشه‌ای یا مناسب که در آن به خوبی بسته می‌شود و هوا نمی‌کشد، بریزید.

بهتر است برای گرم کردن غذا هم از شعله گاز استفاده کنید
و باید بدانید که هرگز نباید غذاهای نذری را با ظرف پلاستیکی یا فومی آن داخل مایکروویو قرار دهید
چون با این کار مقدار فراوانی مواد مضر را همراه با هر قاشق از غذا، وارد بدنتان می‌کنید.
کیفیت غذاهای نذری و یا حتی خانگی، مخصوصا غذایی که اصل آن برنج باشد، بعد از فریزکردن و یخ زدن
به‌شدت کاهش پیدا می‌کند.پس تا جایی که می‌توانید
از قراردادن غذاها در فریزر خودداری کنید یا اینکه نهایتا آنها را ظرف ۲ تا ۳ روز مصرف کنید.

نگهداری اصولی غذاها

نگهداری اصولی غذاها

پلو دو دَمه یا غذاهای بازیافته در خانه پلوی ۲ دَمه یک نمونه از غذای بازیافته است
که معمولا در آشپزخانه کدبانوهایی که از سلیقه و انصاف بیشتری برخوردارند،
بعد از یک مراسم مهمانی بزرگ با غذاهای باقیمانده به‌دست می‌آید.

گاهی که مقداری چلو و خورش باقی می‌ماند،
کدبانوی ایرانی آنها را با هم مخلوط می‌کند و به‌صورت غذایی تازه دم می‌کند.
این غذا را «پلو دو‌دَمه» می‌نامند و معمولا قورمه‌سبزی و قیمه برای پلوهای دودمه مناسب‌تر از هر خورش دیگری هستند.
پلو و خورش را با هم مخلوط کنید و با دَم‌کنی و شعله پخش‌کن روی شعله ملایم گاز بگذارید.

مقدار کمی آب هم در اطراف و کف قابلمه بریزید، چند‌دقیقه بعد از اینکه پلو دم‌کشید، غذا آماده است.
می‌توانید آن را با مقدار ترشی و سالاد نوش‌‌جان کنید.
گاهی اگر خورش غذای نذری را خورده‌اید و صرفا برنج آن باقی‌مانده است،
می‌توانید با برنج آن و ترکیب آن با مقداری تخم‌مرغ و ماست و زعفران یک ته‌چین خوشمزه طبخ کنید.

خوب است بهترین ظروف برای نگهداری مواد غذایی در یخچال و فریزر بدانید

بهترین ظروف نگه داری غذا دارای دربی هستند که خوب روی آن فیکس شود و پس از بسته شدن اجازه ورود به هوا ندهد.
بر اساس تحقیقات انجام شده، ظروف شیشه ای با درب محکم همیشه بهترین گزینه برای دور نگه داشتن غذا از هوا هستند.

نگهداری اصولی غذاها

نگهداری اصولی غذاها و سبزیجات

این ظروف در شکل و اندازه های مختلفی در دسترس هستند و می توانند در فریزر، فر (بدون در)،
مایکروویو و ماشین ظرف شویی به راحتی و بدون خطر استفاده شوند.
البته ظروف پلاستیکی که دارای درب محکم هستند نیز خوب کار می کنند.

آن ها سبک بوده و در اندازه های متنوعی موجودند،
بنابراین برای نگه داری و انبار موادی مانند شکر قهوه ای، میوه ی خشک شده،
حبوبات و همچنین باقی مانده ی مواد غذایی و وعده های غذایی بسته بندی شده عالی هستند.

آنچه باید در مورد نگهداری میوه وسبزیجات بدانید

شما می توانید میوه ها وسبزیجات خود را تا مدتی به خوبی نگهداری کنید، بدون اینکه خراب شوند. طریقه ی نگهداری میوه ها و سبزیجات عبارتند از:

۱- کاهو را داخل روزنامه بپیچید و در داخل کیسه فریزرگذاشته و داخل یخچال قرار دهید. هفته ها به همین صورت کاهو تازه می ماند.

۲- تمام میوه ها داخل روزنامه برای مدت طولانی تازه می ماند(انگور- سیب- گلابی و…)

۳- خیار را می توانید بشوئید. سپس آنرا کاملاُ خشک کنید. داخل ظرف در بسته قرار داده و داخل یخچال بگذارید. برای مدت طولانی تازه می ماند.

۴- سبزی خوردن را هم می توان مانند خیار نگهداری کرد و همچنین داخل پارچه درون یخچال هم تازه می ماند.

همشهری آنلاین , تبیان , روزگار



لینک منبع

مطلب نکته هایی مهم برای نگهداری اصولی غذاهای نذری در سایت مفیدستان.



انویدیا در فناوری جدید خود از یادگیری ماشین استفاده می‌کند تا تصاویر را به بهترین نحو اصلاح کرده و نتایجی خارق‌العاده خلق کند.

یکی از قابلیت‌های نرم‌افزار فتوشاپ Content-Aware Fill است که در حال حاضر به عنوان استاندارد حذف موارد اضافی در عکس‌ها کاربرد دارد. شرکت ادوبی در حال توسعه‌ی هرچه بیشتر این قابلیت و درگیر کردن یادگیری عمیق در آن است. پروژه‌ی جدید این شرکت، Deep Fill نام دارد که در حال حاضر در جریان است.

از طرفی تیم تحقیقاتی انویدیا نیز درگیر فناوری مشابهی است و ابزار اصلاح عکس مبتنی بر هوش مصنوعی خود را معرفی کرده است. همان‌طور که در ویدیوی ادامه‌ی مطلب مشاهده می‌کنید، ابزار انویدیا از وظایف ساده مانند حذف سنگ و سیم برق از تصویری خلوت تا اصلاح قفسه‌های کتاب در یک تصویر از کتابخانه‌ای شلوغ را به خوبی انجام می‌دهد.

فناوری مورد استفاده‌ی انویدیا برای توسعه‌ی این ابزار، state-of-the-art deep learning method نام دارد که توسط تیم تحقیق و توسعه‌ی این شرکت آماده شده است. این ابزار نه‌تنها از پیکسل‌های موجود در داخل تصویر برای بازسازی آن استفاده می‌کند، بلکه صحنه را نیز بررسی کرده و تصویر نهایی را آن‌گونه که باید و شاید آماده می‌کند. این روند به ساخت تصویری بسیار بهتر حتی از تصاویر از بین رفته منجر می‌شود.

جزئیات این طرح اولیه در مقاله‌ای توسط تیم تحقیق و توسعه‌ی انویدیا منتشر شده و نمونه‌های اجراشده‌ی آن نیز در مقاله ذکر شده‌اند. در تصویر زیر مقایسه‌ای بین تکنیک انویدیا و ابزار فتوشاپ برای اصلاح تصویر انجام شده که پیروزی مطلق انویدیا را نشان می‌دهد. در این تصویر از سمت راست، تصویر واقعی، تصویر اصلاح شده توسط انویدیا، تصویر اصلاح شده توسط فتوشاپ و در نهایت تصویر دستکاری شده را مشاهده می‌کنید.

اصلاح تصویر انویدیا

انویدیا در مقاله‌ی خود عنوان کرده مدل ارائه شده توسط آنها هر ایرادی با هر ابعاد و فاصله از مرزهای تصویر را اصلاح می‌کند. آنها ادعا می‌کنند که افزایش خرابی تصویر، تاثیری بر اصلاح آن توسط فناوری انویدیا نخواهد داشت. البته نقطه‌ی ضعفی که خود انویدیا نیز به آن اعتراف می‌کند، در تصاویر کمی ساختاریافته خود را نشان می‌دهد. همان‌طور که در تصویر زیر می‌بینید، تصویر اصلاح شده توسط انویدیا که در وسط قرار دارد، نتوانسته تصویر خراب شده (سمت چپ) را به نمونه‌ی واقعی (سمت راست) نزدیک کند.

اصلاح تصویر انویدیا

به هر حال صرف‌نظر از ایرادات گفته شده، می‌توان گفت این طرح اولیه هر فعالی در این بخش از بازار یادگیری ماشین را از رقابت خارج خواهد کرد. البته هنوز نمی‌توان زمان ارائه‌ی این فناوری توسط انویدیا را تخمین زد اما می‌توان مطمئن بود که با ارائه‌ی چنین ابزارهایی از طرف شرکت‌های بزرگ، انقلابی در بازسازی تصاویر صورت گیرد.



لینک منبع

مطلب فناوری هوشمند یادگیری ماشین انویدیا برای اصلاح تصاویر در سایت مفیدستان.



آمار وبلاگ

  • کل بازدید :
  • بازدید امروز :
  • بازدید دیروز :
  • بازدید این ماه :
  • بازدید ماه قبل :
  • تعداد نویسندگان :
  • تعداد کل پست ها :
  • آخرین بازدید :
  • آخرین بروز رسانی :